Kom hurtigt af med skadedyr

Hurtig af med skadedyr
Vi bestræber sig på at yde service inden for 24 timer efter jeres henvendelse

Det gælder både i Jylland, på Fyn og Vestsjælland hvor vi alle steder er lokale da vi kommer ud fra både Haderslev og Korsør

Kontakt Sommersted Skadedyrsservice
Tlf: 2195 8009
Email: kontakt@ssservice.dk
For formular - Besøg kontakt siden

Vi bekæmper

Herunder kan du læse om nogle af de skadedyr og problemer vi hjælper dig med at bekæmpe. Husk vi giver GARANTI PÅ BEKÆMPELSE AF SKADEDYR

Duer/måger
Man kalder dem "luftens rotter" fordi de sviner præcis ligeså meget som rotter og man aldrig ved hvad de har rodet rundt i. Afføringen er syreholdig og er ikke godt på bygninger, og der er bakterier i afføringen som vi kan blive syge af. Derudover kan de larme en del, og derfor er de ikke at foretrække ved ens beboelse

Læs mere om duer/måger på vores blog

Husklanner
Husklanner er blevet et problem især i de større byer, og lever af varer der indeholder dødt dyrisk materiale, f.eks. tørkost til hund og kat, eller madrester, der ikke ryddes væk.

Læs mere om husklanner på vores blog
Sølvfisk/sølvkræ
Sølvkræ kaldes også for sølvfisk eller sild. Det skyldes nok dyrenes sølvblanke skælbeklædning, deres form og rappe bugtende bevægelser, der leder tanken hen på sølvglinsende småfisk. 
I Sydeuropa og en del af Asien lever sølvkræet i naturen under sten, i huler og lignende steder, men herhjemme findes de meget sjældent uden for bygninger. Det sølvkræ vi oftest støder på i beboelser, Det bliver godt 1cm langt og er jævnt sølvglinsende.

Læs mere om sølvfisk/sølvkræ på vores blog

Skægkræ
Der findes rund regnet 100 arte og flere af dem findes indendørs i boliger.

Skægkræne kan blive store hvis de lever under optimale/gode forhold. En kropslængde kan god komme op på 18 til 20 mm og det uden der er medregnet antænder og haletråde. Den normale størrelse for et voksent skægkræ er omkring 12 mm.

Læs mere om skægkræ på vores blog

Rotter
I milde vintre og inde i bygninger kan rotten formere sig hele året, og i gennemsnit får en rottehun 3 til 5 kuld om året. Rotter er kønsmodne, når de har nået en vægt på omkring 150 gram, normalt når de er ca. 3 måneder gamle. Antallet af rotte er stigende og dermed er problemet med dem også voksende, og rotter kan give alvorlige problemer

Læs mere om rotter på vores blog
Mus
Husmusen findes i Danmark i to former, en nogenlunde ensfarvet mørkegrå form, der er udbredt i Sydjylland og en anden, der er grå på hoved og ryg med en noget lysere underside, og som findes i den øvrige del af landet. Kroppen med hoved måler cirka 8-9 cm, mens halen er lidt kortere. Husmusen er almindelig over alt i landet

Læs mere om mus på vores blog

Måren
Måren lever i naturen og boer gerne i efterlade rovfugle- eller krakereder, men desværre kan den finde på at flytte ind i vores huse og gerne på loftet.
På lofterne kan den forvolde ret omfattende skader på isoleringen ved at rode rundt i isoleringen for at etabler et reddelignende hvilested, men den efterlader også urin og ekskrementer og det kan være ret ildelugtende.

Læs mere om måren på vores blog

Lopper
Lopper er et blodsugende insekt, den er bliver gerne mellem 1 til 3 mm lang, den er brunsort og har nogle kraftige springben, den kan hoppe helt op til 30 cm.

Læs mere om lopper på vores blog
Klyngefluer, græsfluer eller loftfluer
I mange huse er det et tilbagevendende fænomen, at der vinteren igennem kommer nogle kraftige, grålige fluer frem. Visse steder kan det blive noget af en plage, for de kan optræde i tusindvis og halvsløvt summe rundt.

Læs mere om klyngefluer, græsfluer og loftfluer på vores blog

Kakkelakker
De danske kakerlakker har en fladtrykt krop og er 6-13 mm lange.
De har lange antenner og hovedet er nedadrettet med bidende munddele.
De fleste arter har veludviklede vinger, men flyver sjældent.
De er hurtige til at løbe på de lange tornede ben.
De trækker vejret via åndehuller på siden af kroppen.

Læs mere om kakkelakker på vores blog

Bananfluer
Bananfluer kaldes også eddikefluer, vinfluer eller frugtfluer, navnene siger rigtigt godt, hvad de små fluer elsker, de sødmefyldte, frugtige madvarer.

Sommeren og særlig august måned er perioden hvor vi oplever særligt store mængder af bananfluen.

Læs mere om bananfluer på vores blog

Borebiller
Den voksne borebille er 3-5 mm lang, den er brun og har punktstriber på dækvingerne. Der er spor efter borebiller i de fleste ældre huse, men borebillen lever også udendørs i døde træer, i plankborebilleeværk, stolper og andet træværk

Hvepse
Sommersted Skadedyrservice bekæmper hvepse uanset hvor hvepseboet sidder, og uanset hvor højt det sidder. Med os er du altid garanteret en professionel behandling, og vi bekæmper altid hvepse med garanti så du er sikker på at blive fri for hvepsene.

Læs mere om hvepse på vores blog

Muldvarper/mosegrise
Vi har alle stiftet bekendtskab muldvarpen og mosegrisen. De små og store bunker af jord som ligger på græsplæner, i vejrabatter, på landmandens marker ja – alle mulige andre steder.

Disse jordbunker er muldvarpens værk.

Læs mere om muldvarper/mosegrise på vores blog

Myrer
Om sommeren køber man oftest for en mindre formue af spray mod myrer, myrelokkedåser, m.v. Problemet med disse produkter er, at de er kortsigtede og ofte ikke velegnede til bekæmpelse af myrer under gulve og andre utilgængelige skjulesteder.

Læs mere om myrer på vores blog

Væggelus
Væggelus er blevet et forholdsvis stort problem rundt omkring i verdenen, og antallet af væggelus har været støt stigende de sidste 10-15 år

Læs mere om væggelus på vores blog

Bille.jpg
Biller
Hos Sommersted skadedyrsservice bekæmper vi mange forskellige former for biller bl.a. rismelbiller, snudebiller, melbiller og løbebiller

Læs mere om biller på vores blog

Lugtesanering
Alle kender det, vi træder ind ad døren hos os selv, din mormor, din ven eller en bekendt, også bliver vi ramt af en særlig ting, nemlig duften i hjemmet.

Læs mere om lugtesanering på vores blog

20220219112545-6210c5a9eaf855.47225733.jpg
Møl
Møl er et almindeligt skadedyr, der kan ødelægge tekstiler. De spiser nemlig stofets proteiner, hvilket kan resultere i huller og misfarvninger.

Læs mere om møl på vores blog

draebersnegle.webp
Dræbersnegle
Har I problemer med dræbersnagle så kan vi godt hjælpe med bekæmpe dem

Læs mere omdræbersnegle på vores blog

20230523_101426.jpg
Fuglesikring
Vi kan hjælpe med mange typer af fuglesikring f.eks. mod svaler, duer, måger mv.

Læs mere om fulgesikring på vores blog

20230730001114-64c58e82775a82.74229928.webp
Ildtæger
Ildtæger kan være et skadedyr i Danmark, og deres tilstedeværelse i hjem kan skabe ubehag og irritation. De søger ofte ly og næring indendørs, hvilket kan være generende for beboerne.

Læs mere om ildtæger på vores blog

edderkop-bw.jpg
Edderkopper
Edderkopper kan være et træls bekendtskab selvom de egentlig ikke er farlige.
Det kan både skyldes at nogle er bange for edderkopper, at deres spind kan være trælse, og at man kan være meget plaget af dem

Læs mere om edderkopper på vores blog

Gratis uforpligtende tilbud

Kontakt os på tlf. 2195 8009 eller via nedenstående formular for at få et gratis uforpligtende tilbud