Luftens rotter - duer/måger

Hvad er det nu lige vi kan kalde ”Luftens rotter”, det er duer og måger. Duer og måger sviner præcis lige så meget som rotter. Vi ved aldrig, hvor de har været, eller hvad de har rodet rundt i, men du kan være ret sikker på, at de skider hele tiden og over det hele. Duer og mågers afføring er fuld af bakterier, som vi kan blive syge af, deres afføringen er så syreholdig, at den kan få murværket, tagflader og andre bygningsdele i bygninger til at krakelere.

Duerne kan være meget hyggelige i starten, men med stor sandsynlighed komme et tidspunkt, hvor du ikke gider dem længere. Udover skaderne på bygninger, som umiddelbart er et langsigtet problem, er der også de øjeblikkelige irritationselementer, såsom svineriet og den kurrende larm fra reden, som kan vække dig på alle tidspunkter af døgnet. Når du har fået nok og skyggesiderne ved duernes nærvær bliver for meget, kan du vælge selv at forsøge at løse problemet, eller du kan kontakte Sommersted Skadedyrservice. Måger er nok ikke så hyggelige som duerne, men tro mig deres evne som smittebærer og deres tilintetgørende afføring er lige som duernes.

Sommersted Skadedyrservice har mange muligheder for at hjælpe. Det kan være ved fældefangst eller flere former for opsætning af diverse pikke, wire, fjedersystemer, pastaer, net og specielle løsninger hvor en standart løsningen ikke kan anvendes.

Vi rydder også os og desinficerer efter duer på eksempelvis loftet

Sidst men ikke mindst giver Sommerste Skadedyrservice garanti på de udførte opgaver.