Muldvarper og Mosegrise

Vi har alle stiftet bekendtskab muldvarpen og mosegrisen. De små og store bunker af jord som ligger på græsplæner, i vejrabatter, på landmandens marker ja – alle mulige andre steder.
Disse jordbunker er muldvarpens værk.

Muldvarpen er jo egentlig ret harmløse, men kommer muldvarpen først ind i vores haver, kan græsplæne meget hurtigt komme til at ligne et mini bjerglandskab. Et muldvarpeskud kan meget hurtigt bliver til mange, de små banditter er virkelige gode til at grave, og overskydende jord fra deres aktiviteter skal jo væk.

En bekæmpelse af muldvarpene kan derfor blive nødvendig, hvis ikke denne lille fyr skal hersk over din græsplæne.

Der findes flere måder at slippe af med muldvarper på. Du kan bruge muldvarpesakse, men du kan også prøve med en muldvarpeskræmmere, som udsender lyde som muldvarpen ikke skulle kunne lide.
Der findes dog også mange andre metoder og masser af gode velmenende råd til at bekæmpe den lille fyr i jorden.

Jeg vil nok anbefale at lade en skadedyrsbekæmper foretage en bekæmpelse af muldvarpen efter en nærmere aftalt strategi. Denne bekæmpelse udføres primært med muldvarpegas.

I Sommersted Skadedyrservice har man veluddannede medarbejder til at løser disse opgaver.

Vores skadedyrsbekæmper kører vidt omkring i Sydjylland, Sønderjylland, på Fyn og Vestsjælland. Vi kommer bland andet ofte omkring Haderslev, Vojens, Aabenraa, Sønderborg, Kolding, Vejen, Ribe, Tønder, Odense, Slagelse, Ringsted, Holbæk og Kalundborg.