Skadedyrsbekæmpelse i Tønder

Sommersted skadedyrsservice kører både ud til private og virksomheder i Tønder kommune. Vi har en service der går ud på, at vi vender tilbage indenfor 24 timer efter deres henvendelse. Vores vision er at udfører diverse bekæmpelser på en måde så der både tages hensyn til dyrevelfærd men også miljøet.

Skadedyr hos private kan skyldes mange årsager. De mest almindelige danske skadedyr er disse; kakerlakker, myrer, klyngefluer, hvepse, væggelus, lopper, møl, borebiller, insekter, rotter, mus, muldvarper, mosegrise mv. Det er altid en god ide at tage en professionel med på råd, da det tit kan blive værre og meget dyrere hvis man selv forsøger at løse disse problemer. Årsagen til at der er kommet skadedyr kan vi være behjælpelig med at finde frem til og derved sikre en bedre fremtid.

Er der tale om virksomheder, bygninger og ejendomme kan vi lave en sikringsaftale der indeholde forskellige opgaver og kontraktmæssige serviceaftaler – og det kan også laves i hele Tønder. Derved kan vi være til stede og forebygge og modvirke at problemer ikke ophober sig og bliver værre. Bor du i Tønder kan Sommersted skadedyrsservide være jeres partner i hverdagen og kører ud til alle opgaver – og vi kører også ud i hele Jylland og på Fyn. Vi har også et samarbejde med Sommersted Skadedyrsservice i Korsør, der nu gør at vi er blevet landsdækkende. Vi bestræber os på et godt samarbejde og både overfor kunder og leverandører i vores geografiske områder.

Du kan henvende jer til os via vores hjemmeside, hvor du finder en formular under punktet kontakt, så vender vi tilbage til dig.