Skadedyrsbekæmpelse i Sønderborg

Vi klarer alle former for skadedyrsbekæmpelse i dit hjem i hele Sønderborg og mange andre steder. Men vi hjælper også med mange andre ting.

Har du f.eks. mistanke om skimmelsvamp i dit hjem, så skal du huske at holde øje med symptomerne på dette problem, så det ikke går hen og breder sig. Har du skimmelsvamp i hus, kan du døje med symptomer såsom hovedpine, træthed, kløende øjne og næse, koncentrationsbesvær, svimmelhed mv.

I Sønderborg kommune kører vores skadedyrsbekæmper ud og kigge på hvordan det står til, og hvordan de kan hjælpe. Skimmelsvamp er skadeligt, ved at den udsender en masse spor der indeholder giftstoffer der kan forsager de symptomer som er beskrevet ovenover. Er du så uheldig også at lide af allergi og astma, vil du højeste sandsynlig reagere endnu voldsommere på skimmelsvampen. Skimmelsvamp kan komme alle steder såvel ude som inde, det kommer tit når luftfugtigheden er høj og der er meget fugt i f.eks. en bygning eller i et hus. Steder skimmelsvampen kan gro på er som oftest, murede og pudsede overflader, krydsfinerplader, træ og tapet. Det ses ofte i forbindelse med hvis du har haft vandskade, eller anden form og fugtindtrængning. Det ses også ofte i ældre boliger der måske ikke er blevet renoveret længe. Problemet er at det breder sig hurtigt og man skal være på vagt hvis det først er opstået som en lille plet. Der er flere af den slags bygninger i Sønderborg, og vi er aldrig længere end et telefonkald væk.

Sommersted skadeservice vil meget gerne komme ud og teste og tage eventuelle prøver for at se om du skulle være ramt af skimmelsvamp. Vi sender vores prøver ind til et laboratorie og udarbejder derefter en behandlingsplan over hvad der kan gøres for at udbedre problemet, så vi kan hjælpe dig med at komme det til livs.