Skadedyrsbekæmpelse i Kolding

Bor du i Kolding og har problemer med skadedyr af en eller anden art, så kommer Sommersted Skadedyrsservice gerne ud og tager hånd om problemet.

Vi bekæmper en lang række af skadedyr som f.eks. rotter og mus. Vi kører ud til kunder i hele Kolding kommune, som måtte have et eller flere af disse problemer.

Snakker vi skadedyr som rotter, kan de hurtigt formere sig og der kan komme mange unger om året, da en hund kan føde op til 3-5 kuld om året. De kan også sprede sygdomme og ødelægge rigtig meget hvis d får lov at blive et længere stykke tid. Vi bestræber os på at komme ud til jer 24 timer efter der er taget kontakt, så vi hurtigst muligt kan få bugt med disse skadelige skadedyr i Kolding kommune. Vi bruger desuden effektive og miljøvenlige bekæmpelse af disse skadedyr og tager selvfølgelig interesse i dyrevelfærd.

Hvad enten du er virksomhed eller privat i Kolding kommune, rykker vi ud og løser dit problem inden det bliver ødelæggende og for uoverskueligt. Hvad enten m du er virksomhed eller privat, tegner også gerne en serviceaftale eller en skadedyrsforsikring der gør, at du er dækket godt ind i tilfælde af tilbagevendende problemer med skadedyr.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt sammen med institutioner, restauranter, boligselskaber, andet erhvervs og selvfølgelig også med private. Alle vores opgaver udføres af professionelle medarbejdere som er uddannet indenfor deres fagområde, så de nemt og hurtigt kan guide dig.

Vores skadedyrsservice kan altid kontaktet for at uforpligtende tilbud, og vi er ofte i Kolding og omegn.