Skadedyrsbekæmpelse i Aabenraa

Sommersted Skadedyrservice er et firma der har eksisteret siden 2016, og som har mange loyale kunder. Sommersted Skadedyrsservice har mange kunder i Aabenraa kommune, og vi kan være behjælpelige med at få bugt med problemer af alt lige fra skadedyr som kan være en trussel mod bygninger og ejendele, til skadedyr som ses generende for mennesker.

Om sommeren kan skadedyr såsom myrer og eddike- og bananfluer være et kæmpe problem. Mange prøver måske at komme myrerne til livs ved at ved at sætte små myrelokkedåser, som myrerne kravler ind i og derefter ikke kan komme du af igen, eller du har måske købt en myrespray, men alligevel ikke rigtig kommet af med problemet. Vi foreslår her en mere langsigtet løsning der går ind og afhjælper problemet med de rigtige virkemidler. Du kan selv være behjælpelig med myreproblemet ved ikke at lade mad stå for længe fremme på køkkenbordet eller havebordet, samt holde øje med hvor de kommer ind af sprækker og revner. Man kan altid se om der er ved at komme myrer ved at der samler sig små banker af jord omkring f.eks. fliser og mursten. Myren i sig selv er ikke et skadedyr når det kommer til planter og blomster, der kan den faktisk være et nyttedyr. Den kan nemlig får bugt med biller, mider og fluer og som de fleste nok ved bladlus, som hærger en del planter. Har man eddike- og bananfluer kan de som myerne være kommet af, at man har mad og diverse fødevare stående ude for længe, men de kan også komme af nedfalden frugt i din have.

Vi hjælper med bekæmpelse af skadedyr som f.eks. myrer og bananfluer i hele Aabenraa kommune, samt mange andre steder. Så tøv ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud