Hvor bekæmper vi skadedyr?

Sommersted Skadedyrsservice er din pålidelige partner, når det kommer til skadedyrsbekæmpelse i hele det sydlige Jylland, på Fyn og på det vestlige Sjælland. Med base ved Haderslev i Sønderjylland og i Korsør på Sjælland kan vi køre ud lokalt i hele området, og da vi ofte er i hele området skal du ikke være nervøs for dyr kørsel.

Hvilke skadedyr?

Vi har stor erfaring når det kommer til bekæmpelse af en bred vifte af skadedyr. 
Dette inkluderer "luftens rotter", duer og måger, der kan forårsage skade og forstyrrelser i luftrummet. Vi håndterer også indendørs skadedyr som husklanner og sølvfisk, der er kendt for at invadere hjem og forårsage problemer.

Vi bekæmper også mere alvorlige skadedyr, herunder rotter, mus og måren, der ikke blot er en gener, men kan også forårsage alvorlige skader på ejendomme. Vi er ligeledes specialiserede i at håndtere lopper, en række forskellige typer fluer inklusiv klyngefluer, græsfluer, loftfluer, bananfluer og eddikefluer, samt skadedyr som kakerlakker, der er kendt for at være særligt resistente.

Vi har også erfaring med bekæmpelse af borebiller, hvepse, muldvarper og mosegrise, samt myrer, væggelus, forskellige typer biller og møl. Disse skadedyr kan forårsage alt fra milde irritationer til betydelige skader på ejendomme, og det er her vores ekspertise kommer ind i billedet.

Vi tilbyder også fuglesikring, en essentiel del af skadedyrsbekæmpelse. Fuglesikring er en metode, hvor vi anvender forskellige teknikker til at forhindre fugle som svaler, måger og duer i at skabe problemer, især for ejendomme. Dette er en vigtig service, der hjælper med at minimere skader og forstyrrelser forårsaget af fugle

Læs mere om alle de skadedyr vi kan hjælpe dig med at bekæmpe

Hvor kommer vi?

Vores hovedmål er at beskytte dig og dit hjem eller din virksomhed mod de potentielle skader, skadedyr kan forårsage. Uanset hvor du er placeret i det sydlige Jylland, på Fyn eller på Vestsjælland, og uanset hvilket skadedyr du kæmper med, er vi her for at hjælpe

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores service på tværs af mange områder, herunder Aabenraa, Fredericia, Haderslev, Kolding, Ribe, Skærbæk, Sønderborg, Tønder, Vojens, Faaborg, Kerteminde, Middelfart, Nyborg, Odense, Ringe, Svendborg, Dianalund, Gørlev, Holbæk, Høng, Jyderup, Kalundborg, Ringsted, Slagelse, Sorø og Stenlille.
Læs mere om hvilke byer Sommersted Skadedyrsservice kommer i

Har du problemer med skadedyr?

Hos Sommersted Skadedyrsservice er vi ikke bare dedikerede til at bekæmpe skadedyr; vi er dedikerede til at beskytte vores kunder. Vi forstår, at skadedyr kan være mere end bare en irritation - de kan være en trussel mod dit hjem og din sundhed. Derfor arbejder vi utrætteligt for at sikre, at dit hjem eller din virksomhed er beskyttet.

Har du problemer med skadedyr?
Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre dit hjem eller din virksomhed skadedyrsfri.