Hvad bekæmper vi bl.a. om sommeren?

Sommeren er en tid for udendørs aktiviteter, havearbejde og grillfester med venner og familie. Men det er også en tid, hvor visse skadedyr blomstrer i antal og bliver mere aktive.

Hos Sommersted Skadedyrsservice bekæmper vi en række af disse skadedyr om sommeren, for at sikre at du kan nyde din sommer uden uønskede gæster. Vi er beliggende i både Sønderjylland og i Korsør på Sjælland, og vi kører ud i det sydlige Jylland fra Horsens og ned, samt på hele Fyn og det Vestlige Sjælland.

Hvepse

Hvepse kan være en reel plage, især om sommeren, når de søger mad og steder at bygge deres reder. De kan være aggressive, hvis de føler, at deres rede er truet, og deres stik kan være meget smertefulde. Hos Sommersted Skadedyrsservice er vi eksperter i at finde og fjerne hvepsereder på en sikker måde.

Duer og Måger

Duer og måger kan forårsage mange problemer, især hvis de beslutter sig for at bygge deres reder på dit hus eller din ejendom. Udover larmen kan de forårsage betydelig skade på bygninger og ejendomme med deres ekskrementer. Vi tilbyder fuglesikring til at holde disse fugle væk fra dit hjem.

Muldvarper

Muldvarper er kendt for at grave tunneler og skabe bunker af jord på din græsplæne, hvilket kan ødelægge din have. Vi har mange års erfaring med at bekæmpe muldvarper og kan tilbyde effektive løsninger til at holde dem væk.

Myrer

Myrer er små, men kan forårsage store problemer, især hvis de bygger deres bo i nærheden af dit hjem. De kan forårsage skade på træ og andre materialer, og nogle arter kan endda bide. Vi har effektive metoder til at bekæmpe myrer og forebygge fremtidige infektioner.

Sommersted Skadedyrsservice hjælper

Hos Sommersted Skadedyrsservice er vi stolte af vores dedikation til at levere professionelle skadedyrsbekæmpelsestjenester i det sydlige Jylland fra Horsens og ned, samt på hele Fyn og det Vestlige Sjælland. Uanset dit skadedyrsproblem, er vi her for at hjælpe.
Kontakt os i dag, for at lære mere om vores tjenester eller for at planlægge en service.